Femeie surprinsă de un incendiu din propria locuință, salvată de pompieri și de un polițist

Foto: antena3.ro

În data de 13 septembrie a.c., pompierii militari orădeni și un polițist au salvat o persoană care a fost surprinsă de un incendiu produs în propria locuință, situată la etajul 2 al unui bloc de pe strada Grigore Ureche din Oradea.

Apelul care semnala producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 16.10, la fața locului fiind mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime, echipajul de pompieri paramedici al Detașamentului 2 Oradea, cu ambulanța SMURD a subunității și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Până la sosirea echipajelor de stingere, un polițist a reușit să pătrundă în locuință și să evacueze proprietara din apartament, în casa scării. Pompierii au preluat victima, din fața ușii apartamentului și au predat-o echipajelor SMURD. Femeia, în vârstă de aproximativ 67 de ani, care se afla în stare de inconștiență, cu arsuri la nivelul feței și toracelui, a fost asistată medical de echipajele SMURD și transportată ulterior, la spital.

Echipajele de pompieri au stins incendiul, care se manifesta în dormitorul locuinței, în aproximativ cinci minute, împiedicând extinderea flăcărilor la întreaga locuință și la celelalte apartamente.

În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă este în curs de cercetare, au ars elemente de mobilier din dormitor, un frigider și un televizor.

Pompierii bihoreni îi adresează felicitări colegului polițist, pentru intervenția promptă, pentru curajul și implicarea de care a dat dovadă, transmitr locotenent-colonel Camelia Roșca

Distribuie informația
Alte știri