Fenomenal! Irina Bara a jucat tenis 6 ore şi 2 minute într-o zi, cucerind un titlu la dublu şi intrând in finală la simplu

UPDATE!Irina Maria Bara a pierdut, duminică, finala de simplu a turneului ITF de la Indian Harbour Beach, cu premii totale de 60.000 de dolari. Tenismena din Ștei a fost învinsă în ultimul act de favorita 7, americanca Caroline Dolehide, scor 6-4, 7-5. Merită oricum felicitările noastre!

Irina Maria Bara (170 WTA) va juca în finala turneului ITF de la Indian Harbour Beach, dotat cu premii în valoare de 60.000 de dolari, după ce a dispus sâmbătă seară de Taylor Townsend (SUA, 113 WTA), scor 6-7(5), 7-5, 7-5.

Bihoreanca le-a luat pe sus pe americance: numai la simplu a învins trei reprezentante ale SUA într-o săptămână, spun cei de la prosport.ro. Ea a câştigat o semifinală maraton, depăşind-o pe Townsend după trei ore şi 27 de minute.

Irina Bara, în vârstă de 23 de ani a reuşit o revenire de zile mari, ţinând cont că sportiva din SUA a condus cu set şi break, la 6-7, 3-4. De asemenea, a recuperat superb şi în decisiv, de la 0-2 şi 1-3, demonstrând că are o putere de luptă formidabilă.

Tot sâmbătă seară, Irina a găsit resurse să mai joace alte două meciuri, decalate din cauza ploii, triumfând alături de Silvia Soler-Espinosa în proba de dublu. Perechea româno-spaniolă şi-a adjudecat titlul după victorii la cuplurile Sophie Chang/Alexandra Mueller (SUA), scor 7-6(1), 6-3, respectiv Jessica Pegula/Maria Sanchez (SUA), scor 6-4, 6-2. În total, Bara a jucat tenis 6 ore şi 2 minute într-o zi.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Până acum, Bara şi-a asigurat o urcare de 19 locuri, până pe 151 WTA, dar poate ajunge pe 140 WTA dacă triumfă duminică seară.

Distribuie informația
Alte știri