Ferma Nutripork va fi mutata din Oradea in urmatorii 2 ani. Ce va fi deschis in acel loc

Ferma de porci Nutripork îşi va închide activitatea în Oradea până cel târziu în 2020, a anuntat ieri primarul Ilie Bolojan.

Autoritatile locale au ajuns la o intelegere cu reprezentanţii firmei. Potrivit acesteia, din cele 18 concesionate de Nutripork pana in 2018, firma va renunta la 8 hectare pe care municipalitatea va dezvolta un parc industrial, care va fi administrat de ADLO. Celelalte 10 ha ocupate de activele vor fi vândute de către Consiliul Local Oradea firmei Nutripork, în baza unei evaluări, plata urmând să se facă eşalonat, în maximum cinci ani de la semnarea contractului.

Pe suprafata pe care o va cumpara de la Primarie, Firma Nutripork va dezvolta un alt parc industrial, cu un obiect complementar de activitate.

In urma cu doua saptamani, Agentia pentru Protectia Mediului Bihor a eliberat o noua autorizaţie integrată de mediu pentru complexul zootehnic din cartierul Ioşia.
Redevenţa datorată municipiului Oradea de firma Nutripork, este de 1000 de euro pe lună, pentru 18 hectare de teren

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri