Fermierii bihoreni pot obține sume consistente pentru înființarea sau dezvoltarea sistemelor de irigaţii

Fermierii bihoreni pot obține până la 1,5 milioane de euro pentru înființarea sau dezvoltarea sistemelor de irigaţii. Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a dat startul la accesarea fondurilor europene pentru înființarea sau dezvoltarea sistemelor de irigaţii. Este vorba de Submăsura 4.31 din PNDR 2014-2020.

Înscrierile se fac online, pe site-ul afir.info, până cel mai târziu în data de 31 august 2017, ora 16, pe site-ul www.afir.info.

Sprijinul public pentru investiţiile finanţate prin această submasură este 100 la sută nerambursabil şi este destul de consistent, și anume, până la 1.000.000 euro/ proiect, pentru sistemele de irigaţii aferente staţiilor de punere sub presiune (SPP), respectiv, până la 1.500.000 euro/ proiect, pentru amenajarea sistemelor de irigaţii aferente staţiilor de pompare şi repompare (SPA – Staţii de pompare a apei, SRP – Staţii de repompare).

În acest an, schema de finanţare are un buget total de 150 milioane euro pe această componentă de irigaţii. Banii sunt disponibili pe tot teritoriul ţării, precizează AFIR.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri