Fermierii mai au doar cateva zile pentru a cere subventii pentru cresterea animalelor. La APIA se lucreaza si in minivacanta

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunta că până la data de 2 mai inclusiv, se pot solicita ajutoare de stat în sectorul creşterii animalelor.

„Cererile se depun la Centrele Judeţene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al municipiului Bucureşti, pe raza cărora/căruia se află sediul social al solicitantului. Menţionăm că cererile completate de către solicitanţii prestatori ai serviciilor de determinare a calităţii genetice a raselor de animale trebuiesc avizate de către Agenţia Naţională pentru Zootehnie (ANZ)”, arată un comunicat APIA.

Potrivit APIA, pentru sectorul creşterii animalelor, cererile de plată pentru rambursare se depun însoţite de o serie de documente obligatorii care pot fi gasite pe site-ul Agentiei.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a anunţat inca de marti că în minivacanţa 30 aprilie – 1 Mai are program normal de lucru.

Distribuie informația
Alte știri