Fermierii români vor putea vinde produse bio într-un mare lanț de hipermarket-uri

Un mare lanț de hipermarketuri prezent pe piața românească a anunțat joi că ar urma să preia produse bio de la fermieri români, printr-un program național dedicat acestora. Începând din luna martie 2019, Carrefour România spune că inițiază un program integrat de susținere a fermierilor români care vor să treacă de la agricultura convențională la un model de business de tip producție BIO/ecologică.

Potrivit unui comunicat al lanțului de hipermarket-uri, remis StartupCafe.ro, programul va oferi „un angajament pe termen lung, deschis oricărui fermier român care dorește să fie certificat BIO, prin care Carrefour va oferi suport direct pe toată durata procesului de conversie”.

Producătorii care își doresc să respecte regulile impuse în agricultura ecologică, conform verificărilor făcute de organismele autorizate, pot aplica în cadrul programului atât în hipermarketurile Carrefour, cât și online, pe platforma www.crestemromaniabio.ro. În România, grupul francez Carrefour are 358 de magazine fizice în toată țara, precum și un portal unic de comerț online.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri