Festival de joacă, carte și arte, cu intrare gratuită, la Oradea

În perioada 30 mai – 2 iunie, HappyColor România și Oradea Heritage vă invită la Caravana cu Jocuri – Festival de joacă, carte și arte, ediția Oradea 2024, un festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.

Jocuri educative, jocuri de stimulare a memoriei și a creativității, cărți de citit și de cumpărat, ateliere de teatru pentru copii, personaje de poveste, ateliere de creație, toate se vor reuni într-un festival al familiei, prieteniei și socializării.

Festivalul va avea loc la Oradea, în incinta Sinagogii Neologe (Sinagogă Sion), iar orarul evenimentului este următorul:

Joi, 30 mai – 10.00-20.00

Vineri, 31 mai – 10.00-20.00

Sâmbătă, 1 iunie – 10.00-20.00

Duminică, 2 iunie – 10.00-19.00

Participarea la eveniment este GRATUITĂ!

Cine poate participa?

Familii cu copii și prieteni dornici de joacă și socializare!

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color România împreună cu partenerii săi și are ca scop promovarea educaţiei prin joacă și facilitarea accesului la cât mai multe activităţi culturale interesante pentru toate vârstele.

Caravana cu Jocuri merge acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, lectura, artele, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber. Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentați și voluntari – tineri talentați, pasionați de lectură, jocuri educative şi de societate.

Distribuie informația
Alte știri