Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia continuă

Vacanța pentru cei mici a sosit, si e momentul să pătrundeți în universul ludic al teatrului și să vă lăsați vrăjiți de forța fanteziei și a aventurii. Zilele de 24 și de 25 iunie sunt dedicate slovelor fermecate ale basmului românesc.

Astfel, sâmbătă, 24 iunie, de la ora 11:00, la Sala Arcadia, povestitorii iscusiți de la Trupa „Marionete” a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad vor însufleți cu mult umor povestea incredibilă a unui porcușor ager la minte, care reușește să se căsătorească cu o prințesă:  „Povestea Porcului!”, scenariu de Cristian Mitescu după povestea lui Ion Creangă, vârsta publicului vizat: de la 3 ani.

Duminică, 25 iunie, de la ora 11:00, la Sala Arcadia, din tolba de povești a actorilor de la Teatrul pentru Copii „Ciufulici” Ploiești se ivește plin de voioșie, prinzând viață pe scena teatrului, fermecătorul basm românesc „Fata babei și fata moșului”, adaptare de Daniel Stanciu după basmul lui Ion Creangă. Un spectacol care împletește armonios comicul modern cu farmecul graiului moldovenesc, recomandat copiilor peste 5 ani și tuturor celor care și-au păstrat copilăria pitită în suflete.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului de marți până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.

Distribuie informația
Alte știri