Festivalul European de Fotografie, dedicat Zilei Europei, continua la Oradea

Aflat la cea de-a VI-a ediție, festivalul se desfasoara în perioada 6 – 31 mai. A doua zi, 7 mai, între orele 10.00-17.00 vor fi prezentate pe diferite standuri mai multe expoziții internaționale de artă fotografică și expuse cataloage și caiete program ale manifestărilor organizate în diferite țări europene.

De la ora 11.00 artiștii fotografi vor avea posibilitatea să-i imortalizeze pe membrii Asociației „Lupii din Pusta, Clanul Ordaș” Oradea, care vor fi îmbrăcați în constume de epocă. Începând cu ora 15.00, artiștii vor participa la vernisajul celor trei expoziții organizate în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor din județul Bihor. Prima expoziție alcătuită din fotografiilecolor realizate de Toma Andrei, din Chișinău, va fi vernisată la ora 15.00, în Turnul Primăriei Oradea.

La ora 16.00 va fi vernisată, în Casa Darvas – La Roche, expoziția artistului fotograf Roxin Ioan, din Montbeliard (Franța), iar la ora 17.00 va avea loc în Sinagoga Neologă Zion, o expoziţie cu selecţii de fotografii din cadrul Salonului Național Evreii din România. Ultimul vernisaj al zilei de 7 mai va avea loc la ora 19.00, în sala de expoziții numărul 09 din Cetate, fiind deschisă expoziția personală a artistului fotograf Szabó Béla. Programul celei de-a doua zile se va termina cu o seară de digiporamă în sala de conferințe din Corpul I.

Distribuie informația
Alte știri