Festivalul Familiei, la ERA Park: Spectacole pentru copii și super concerte

Va fi mega-sărbătoare, la ERA Park. În zilele de 16-17 septembrie, parcarea centrului comercial va găzdui Festivalul Familiei, care va aduce o sumedenie de activități și spectacole pentru copii, dar și super-concerte cu Ami, Irina Rimes, Vanotek și Feli & the TM Groove.

Startul evenimentului va fi dat sâmbătă, de la ora 11, când copiii vor fi invitați la ateliere de creativitate, de LEGO, teatru și magie, dar și la competiții cu multe premii și surprize. Concursul Hocus Pocus XXL, în care părinții vor face echipă cu copiii, prezentări de modă, Zumba, Picioroange, baloane uriașe de săpun sau tatuaje temporare și poze la minut sunt alte câteva din activitățile gândite pentru prichindei.

De altfel, parcarea centrului comercial se va transforma într-un adevărat parc de distracții, cu tiroliană, piste de mașinuțe, carusel, trenuleț, tobogan gonflabil și tir cu arcul. Tot sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 17, cei mici sunt invitați la premiera piesei „Micuța Fifi și prietenii ei”, un show de divertisment adresat inclusiv părinților. Este vorba despre o piesă interactivă, în care micuța Fifi se lansează într-o aventură pentru a-și găsi prietenii, iar spectatorii îi ghidează drumul.

Cât privește concertele, sâmbătă seară, de la ora 19, pe scenă va urca Ami, de la ora 20, Irina Rimes, iar duminică, de la ora 19 – Vanotek, si de la ora 20 – Feli & the TM Groove.

Distribuie informația
Alte știri