Festivalul Familiei reînvie, la ERA Park: Concert Feli, ateliere de magie și demonstrații de dans, în weekend!

ERA Park Oradea reînvie „Festivalul Familiei” în acest sfârșit de săptămână. Va fi un weeekend plin de distracție și de evenimente, în care micuții sunt invitați în lumea animațiilor Disney, dar vor participa şi la piese de teatru și ateliere care mai de care mai interesante.

Sâmbătă, 14 octombrie, prichindeii sunt invitaţi la piesa de teatru „Jack și vrejul de fasole”, care va fi jucată în premieră la ERA Park de trupa orădeană de teatru independent Trendart – Comoara cu Povești. Piesa va începe la ora 11, în Sala de evenimente.

Duminică, ziua va fi o și mai plină. Între orele 11 și 12.30, copiii sunt așteptați la animația „Baby Boss”, iar între orele 11 și 16 la un nou atelier LEGO. Între orele 16 și 17, prichindeii vor putea participa inclusiv la un atelier de magie si la demonstrații de dans si vor se vor putea indulci cu vata pe bat! Iar prezenta lor va fi rasplatita cu invitatii gratuite la circul Las Vegas, la pista de dodgem, la trenulet si la tiribomba din parcare, in limita disponibilitatii!

„Cireașa de pe tort” va fi, însă, concertul Feli & Band, care se va desfășura de la ora 17, sub cupola centrului comercial.

Pe lângă acestea, pe tot parcursul sfârșitului de săptămână copiii se vor putea distra și în parcare, unde vor avea la dispoziție pista de dodgem, se vor putea da cu trenulețul sau vor putea savura un kurtos kalacs. Ca de obicei, intrarea la toate evenimentele ERA Park este gratuită, iar distracția e garantată!

Distribuie informația
Alte știri