Festivalul George Enescu 2017  va putea fi vazut, in direct, si in Oradea

Cel mai prestigios eveniment muzical romanesc le va fi, in acest an, la indemana si oradenilor pasionati de muzica clasica. Cele mai importante concerte din programul Festivalului, ediția 2017, vor putea fi urmărite în transmisiune directă, în sălile de cinematograf din 5 mari orase, inclusiv Oradea, la Cinema Palace din Lotus.

Bilete la concertele Festivalul George Enescu, transmise în direct la Grand Cinema & More, sunt disponibile spre rezervare și cumpărare la casele de bilete ale Grand Cinema & More și pe site. Pot fi achizitionate bilete individuale, cu prețul de 25 lei pentru un loc standard și 30 lei pentru un loc premium. Totodată, puteți beneficia și de o ofertă specială: pentru 6 bilete achiziționate, unul este bonus sau la 10 bilete cumpărate, 2 sunt bonus, anunta portalul http://grandentertainment.ro

Ediția de anul acesta a celui mai important eveniment al muzicii clasice din România aduce, intre 2-24 septembrie, cele mai numeroase interpretări din istoria festivalului. Cu un nou directorat de o incontestabilă valoare internațională, Zubin Mehta, președinte onorific, și Vladimir Jurowski director artistic, ediția din 2017 va pune într-o nouă lumină muzica și creația lui George Enescu, dar și toată muzica clasică.

Distribuie informația
Alte știri