Festivalul Internațional de Teatru „ATELIER” de la Baia Mare și-a desemnat câștigătorii. Orădenii s-au intors acasa cu multe premii

La decernarea premiilor celei de-a XXIV-a ediții, „Leonce și Lena” s-a numărat printre spectacolele favorite.

Din partea juriului, spectacolul pus in scena de Trupa Iosif Vulcan, a fost incununat cu premiul special pentru muzică( ADA MILEA), premiul pentru cel mai bun scenograf (ADRIAN DAMIAN) și premiul pentru cel mai bun actor( RICHARD BALINT).

Entuziasmul și aplauzele necontenite ale spectatorilor s-au concretizat în două premii acordate din partea publicului: pentru cel mai bun actor, care îi revine lui Richard Balint pentru rolul „Valerio” și pentru cel mai bun scenograf, in persoana lui Adrian Damian.

„Teatrul Regina Maria, pe lângă onoarea de a avea dedicat un portret în cadrul Festivalul Internațional de Teatru „Atelier”, la care a participat cu două spectacole: „Leonce și Lena” și „Baraca”, s-a bucurat, iată, și de aprecierea oamenilor de teatru și a publicului, fiind distins cu trei dintre cele șase premii acordate de juriu și câștigând dragostea tuturor celor care au trecut pragul teatrului și s-au bucurat de Spectacol”.

Distribuie informația
Alte știri