Festivalul Internaţional de Teatru continua. Marti sunt programate patru spectacole de neratat

Texte contemporane, regizori tineri, analize obiective şi profunde ale societăţii actuale, cu toate tarele şi ispitele ei, vor cuceri, fără îndoială, publicul de toate vâstele. De la ora 17:00, la Sala Arcadia, Teatrul Excelsior, Bucureşti propune „With A Little Help From My Friends”, după Maria Manolescu, regia Alexandru Mâzgăreanu.

De la ora 19.00, la Sala Mare (spectacol cu publicul pe scenă), Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, Galați vine cu „Trilogia Belgrădeană”, după Biljana Srbljanovic, regia Erwin Șimșensohn.

De la ora 21.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Teatrul Naţional Bucureşti va invita la „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii”, după un roman de Mark Haddon, regia Bobi Pricop.
Spectacolul ne spune povestea lui Christopher, un adolescent cu sindrom Asperger.

Tot marţi, 27 septembrie, în secţiunea OFF a festivalului se va juca „Reasons to be pretty”, de Neil LaBute, regia Radu Horghidan. Propus de Studio Act Oradea, spectacolul se joacă de la ora 19.00, în Sala Studio Act.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri