Festivalul Medieval Oradea: Circulația auto, întreruptă joi temporar pe podul Sf. Ladislau. Vezi și alte modificări

Festivalul Medieval Oradea, unul dintre cele mai mari festivaluri medievale din România, este organizat anual în luna iulie, în Cetatea Oradea.

Evenimentul va fi deschis oficial în data de 4 iulie, într-o manieră grandioasă, cu o ceremonie care include parada coifurilor și a cavalerilor, paradă de modă, muzică medievală și spectacol cu spadasini. Pentru buna desfășurare a manifestărilor, Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier din cadrul Primăriei Oradea a aprobat întreruperea temporară a circulației joi, 4 iulie, în intervalul orar 18.30 – 18.40 pe podul Sf. Ladislau.

Totodată, în perioada 5 – 7 iulie se închid străzile Redutei și Constantin Dobrogeanu Gherea, între strada Griviței și strada Redutei. Accesul va fi permis doar riveranilor.

Evenimentul aduce în fața publicului obiceiuri și meșteșuguri medievale, cavaleri și personaje din legende, care ne poartă într-o călătorie istorică plină de farmec și autenticitate. Cetatea Oradea va deveni pe perioada Festivalului un adevărat sat medieval unde întâlnești meșteri, cavaleri, oșteni și domnițe, menestreli veseli și chiar îmblânzitori de foc.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri