„Festivalul Primăverii” la Oradea. Concert simfonic sub bagheta maestrului Tiberiu Soare

Festivalul Primăverii continuă cu un concert simfonic susținut de Orchestra Filarmonicii orădene, sub bagheta maestrului Tiberiu Soare, unul dintre cei mai apreciați muzicieni români ai momentului. Evenimentul e programat marti, 27 martie, de la ora 19.

Din program fac parte lucrările: Dublu concert pentru două viori în re minor, BWV 1043, partea I și III, de J. S. Bach, Concert pentru pian și orchestră în Re major, HOB XVIII:11, de J. Haydn și, în primă audiție, Concert pentru clarinet și orchestră, op. 31 (p. a.), de G. Finzi. Aoshi Yoshida, Nagy Kálmán, Yukako Tamura și Yumiko Nagira sunt soliștii concertului simfonic din această seară.

Festivalul Primăverii continuă miercuri, 28 martie, de la ora 19.00, cu un concert cameral. Soliștii invitati sunt: Ciprian Marinescu – vioară, Răzvan Suma – violoncel, Daniel Goiți – pian și Mariko Tamura – soprană (Japonia).

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri