Festivalul Toamnei, ediţia I, la grădiniţa Mugurel din Oradea

În inima Oradiei cuibărește o grădiniță plină de bucurie, numită cu drag „Mugurel”. Pe ultimele file din impresionantul jurnal al toamnei, instituţia a imortalizat momentele memorabile ale primei ediţii a Festivalului Toamnei.

Dimineața a debutat cu expresii creative ale preșcolarilor, care au realizat obiecte decorative, produse de patiserie și creații artizanale. Scena era pregătită pentru recitaluri și dansuri, iar curtea grădiniței, împodobită cu elemente specifice toamnei, a devenit scena unui eveniment magic, începând cu ora 16. În curtea plină de râsete a grădiniței Mugurel, copiii, îmbrăcați în costume de ghinde, legume, păsărele și floricele au pregătit un spectacol unic. Sute de oameni au făcut ca grădina grădiniţei să devină neîncăpătoare. În timp ce fredonează cântecele despre toamnă, micii artiști desenează zâmbete pe fețele celor prezenți.

Festivalul nu s-a limitat doar la spectacol, ci a inclus și un târg tomnatic. Standurile amenajate în grădină au expus obiecte și produse realizate cu pricepere de preșcolari și prichindeii din creșă. Copiii desemnați ca vânzători și-au manifestat cu încredere spiritul antreprenorial, folosind adevărate strategii de marketing pentru a promova și valorifica exponatele.

Invitații speciali – Georgeta Bara, inspector școlar pentru educație timpurie, Veronica-Zita Tankó, inspector școlar, și Lucia Negrău, fosta directoare a grădiniței – au adăugat un plus de importanță evenimentului. Festivalul Toamnei de la grădinița Mugurel a fost mai mult decât un eveniment – a fost o poveste desprinsă din paginile jurnalului toamnei, scrisă cu zâmbete, creativitate și implicare comunitară.

Distribuie informația
Alte știri