Festivalul Toamnei la International School of Oradea

Săptămâna trecută, International School of Oradea a sărbatorit Festivalul Toamnei. Fiecare clasă a realizat lucrări si activități tematice în culorile anotimpului recoltei.

Cei mai mici elevi ai școlii, sub îndrumarea prof. Letiția Coțea, Sara Galvez și Teodora Muscă, au sărbătorit recolta prin activități senzoriale cu legume de sezon. Au realizate felinare din borcane colorate și umplute cu diferite tipuri de semințe, boabe de porumb și orez.

Early Years Foundation Stage au continuat activitățile în aer liber. Au avut loc jocuri precum Scarecrow Says… în care copiii și-au testat atenția și receptivitatea, dar și curse de rostogolit dovleci sau concursuri de suflat frunzele uscate cu paiul. Acestea au fost pregătite și supravegheate de prof. Carmen Ungur-Brehoi și Tina Cheregi.

Elevii din clasele primare, pregătiți de Ebony Ellis, Libby Gregor, Soumeira Gul și Dorotea Pop, au început festivalul prin activități sportive în curtea școlii. Au urmat matematica și fonetica cu exerciții de sezon. La informatică, au desenat case fantomatice inspirate din peisajele de toamnă. Câțiva elevi din anii II-IV au fost jurnaliștii instituției, fotografiind și consemnând toate activitățile colegilor lor.

Distribuie informația
Alte știri