Festivalul UNTOLD ar putea avea loc in aceasta vara. Conditiile anuntate de autoritati

Un sustinator convins al festivalurilor de muzica, primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, roaga „festivalierii de toate varstele” sa se vaccineze pentru ca in vara sa se poata bucura de concerte ca inainte de pandemie.

„Mesajul premierului si al meu, de aici de la Cluj, este simplu: dragi festivalieri de toate varstele, va rugam sa va vaccinati. Vaccinarea reprezinta pasaportul direct de intrare la festival si in aceste conditii sunt sanse foarte, foarte mari ca in august-septembrie sa reluam festivalurile la Cluj si in Romania. Totul depinde evident de rata de vaccinare”, a afirmat Emil Boc, sambata, la Digi24.

De la inceputul campaniei de vaccinare, in judetul Cluj s-au vaccinat peste 200.000 de persoane, ceea ce a dus, potrivit primarului Boc, la o scadere semnificativa a ratei de incidenta din judet, de la 8,1 la 5,76.

„Am mare incredere ca aceste festivaluri vor putea fi organizate, sunt create toate conditiile pentru asta, dar acum trebuie sa facem si noi ceva, si anume sa ne vaccinam. Eu am facut-o, cu ambele doze de AstraZeneca atunci cand mi-a venit randul.

Pot sa va spun ca totul este normal pana in acest moment si le recomand tuturor celor care doresc sa sprijine economia, locurile de munca, sanatatea publica, sa se vaccineze cu vaccinul pe care ei il considera necesar, fara ca acest lucru sa fie o obligatie”, a mai spus Boc.

Premierul Florin Citu a discutat ieri cu organizatorii festivalurilor precum Untold si Electric Castle, in cadrul unei vizite la Cluj.

Distribuie informația
Alte știri