Festum on Bike: O aventură pe două roți prin inima Oradiei!

Oradea se pregătește să devină gazda unui eveniment cu adevărat special pentru toți pasionații de mișcare, ciclism și muzică live. Festum on Bike, organizat de Festum Varadinum, este un eveniment unic care promite o experiență inedită pentru toți participanții.

Participanții sunt invitați să se alăture unei călătorii pe două roți prin inima Oradiei! Evenimentul va avea loc în 9 mai 2024, începând cu ora 18:00, cu pornire din Parcul Magnolia către destinația emblematică – Cetatea Oradea. Traseul va fi însoțit de ritmuri live vibrante asigurate de un DJ, menit să mențină atmosfera.

Călătoria se va încheia cu un concert tribut în Cetatea Oradea, dedicat legendarei trupe Queen, susținut de formația „Don’t Stop the Queen”.

Pentru a asigura o experiență sigură pentru toți cei implicați, evenimentul este deschis doar pentru participanții cu vârsta de 14 ani și peste.

Festum Varadinum colaborează cu unele dintre cele mai entuziaste organizații și parteneri care susțin ciclismul urban, printre care se numără Asociația Pedalăm, Drop (Eastride), EKE, Rent-e – Cluj, Spițe: Coffee&Cycling, Visit Oradea și X-MAN Romania.

Distribuie informația
Alte știri