Fetiţa de 12 ani dispărută de la domiciliu a fost găsită în Suceava

Minora în vârstă de 12 ani, căutată de poliţişti după ce a plecat de acasă marţi dimineaţă, a fost găsită la Liteni, în judeţul Suceava, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Potrivit unor surse, minora locuia alături de tatăl şi bunica sa în localitatea Calvini din judeţul Buzău, iar marţi dimineaţă s-ar fi urcat de bună voie într-o maşină. În urma cercetărilor, fata a fost găsită alături de mama sa la o locuinţă din judeţul Suceava. Se pare că unul dintre vecinii mamei sale ar fi transportat-o cu maşina, detalii ce urmează a fi stabilite de către anchetatori.

„Minora a fost depistată. Din primele discuţii purtate cu aceasta nu a reieşit să fi fost victima vreunei infracţiuni, de la momentul plecării de la domiciliu”, a transmis IPJ Buzău.

Autorităţile au desfăşurat anterior căutări şi au făcut un apel către cei care au date despre minoră să ajute la găsirea ei.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri