Filarmonica de Stat Oradea deschide stagiunea în sală

Concertul de deschidere a stagiunii Filarmonicii de Stat Oradea, va avea loc joi, 17 septembrie, la ora 19.00, în sala „Enescu-Bartók”.

„Dat fiind faptul că putem funcționa fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului, am hotărât să repetăm vineri concertul din ziua de joi, astfel oferind șansa unui număr mai mare de spectatori să participe la concertele noastre”, se arată în comunicatul instituţiei.

Programul primului concert include lucrarile : M.R. Delalande – J.F. Taillard –  Octet pentru suflători de alamă; M.A. Mozart  – Concert pentru vioară și orchestră nr. 5 în La Major; N. Mendelssohn – Bartholdy  – Simfonia nr. 9 în Do Major pentru coarde.

La pupitru se va afla maestrul Romeo Rîmbu, iar solistul invitat e violonista Simina Croitoru.

„Deoarece sunt multe lucruri imprevizibile, și situația se poate schimba de la o săptămână la alta, deocamdată nu vom emite abonamente, doar bilete, care pot fi achiziționate de la casa de bilete a Filarmonicii, de luni până vineri, între orele 11.00-16.00, sau începând cu o oră înainte de concert. Conducerea Filarmonicii face tot posibilul ca spectatorii să trăiască în siguranță clipe de neuitat, participând la concertele noastre, totodată, avem rugămintea ca și dragii noștri spectatori să ne fie de ajutor în ceea ce privește respectarea normelor impuse pe durata stării de alertă”, se mai arată în comunicatul insituţiei.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri