Film de groază în Bihor. Un bărbat a fost ucis la comanda soției și a iubitei acesteia

Un bărbat de 45 de ani a fost omorât la comanda soției sale, dar și a unei verișoare care avea o relație amoroasă cu femeia. Cele două i-ar fi dat 40.000 de lei unui individ care l-ar fi ucis pe bărbat şi ar fi îngropat cadavrul pe câmp. După omor, victima a fost dată dispărută de către familie.

În urma cercetărilor, procurorii au intrat însă la bănuială. Soția victimei dădea declarații contradictorii. În ultima ar fi spus că și-a ucis accidental bărbatul pentru că ar fi vrut să se apere.

După patru luni de căutări anchetatorii au găsit cadavrul bărbatului, iar joi, 14 aprilie i-au reţinut pe cei trei implicaţi în crimă.

Tot ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au emis un comunicat in acest sens.

„Precizam faptul că în cauză se efectuează cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat, faptă prev. de art.189, alin.1, lit. a din Cod penal, față de trei persoane din județul Bihor, în sarcina cărora s-a reținut faptul că: numita V. T., împreună cu prietena sa, suspecta R.A., au premeditat să ucidă victima V. I. (soţul numitei V. T. şi verişorul suspectei R. A.), prin apelarea la serviciile unei terţe persoane care să comită o astfel de faptă, sens în care R. A. l-a determinat pe N. I. să comită fapta în schimbul sumei de 40.000 lei. În baza înţelegerii dintre cei trei, în seara zilei de 18.12.2021, în jurul orei 22.00, R. A. l-a ademenit pe V. I. pe un drum lăturalnic al drumului ce duce spre Vama Valea lui Mihiai, în apropierea localităţii Bărantău, unde N. I. i-a aplicat victimei, în zona capului, două lovituri cu un topor, după care cei doi i-au aplicat mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală, provocându-i leziuni ce au condus la decesul victimei. După acestea, R. A. şi N. I. au transportat victima cu autoturismul ce aparţinea suspectei R. A. pe un câmp situat în extravilanul oraşului Valea lui Mihai, în apropierea fostei cariere de nisip, situată în zona nord-vestică a oraşului, unde au îngropat cadavrul. Cei trei suspecți au fost reținuți, recunoscând comiterea faptei, cu precizarea faptului că luarea acestei masuri procesuale nu afectează prezumția de nevinovăție de care se bucură cei trei suspecți”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Distribuie informația
Alte știri