Filmul accidentului cumplit de pe DN1, din Uileacu de Criș

La data de 28 mai a.c., la ora 06.33, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, în localitatea Uileacu de Criș, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

La fața locului, polițiștii rutieri au constatat că, un bărbat de 39 de ani, din comuna Lazuri de Beiuș, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1, pe direcția Aleșd – Oradea, la intrarea în localitatea Uileacu de Criș, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus, regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 27 de ani, din comuna Leliceni, județul Harghita.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 39 de ani, care conducea autoturismul, a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul, la fața locului. De asemenea, alte trei persoane, toate pasagere în autoturism, care urmează a fi identificate de polițiști, au suferit leziuni care, de asemenea, le-au provocat decesul, la fața locului.

În urma testării conducătorului autotrenului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, sub supravegherea unui procuror, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri