Filmul accidentului de pe Șoseaua Borșului cu 3 autoturisme implicate într-o coliziune

Luni, 8 aprilie a.c., la ora 14.07, pe Șoseaua Borșului, în afara municipiului Oradea, un bărbat de 50 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Borș, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din localitatea Sântion, județul Bihor, care circula pe banda a doua de circulație, pe direcția Borș – Oradea.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe banda întâi de circulație și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 50 de ani, din Oradea, care circula în aceeași direcție, respectiv Borș – Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism și conducătorul celui de-al doilea autoturism au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. Conducătorul celui de-al treilea autoturism a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Foto: isubh.ro

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri