Filtre de amploare în Bihor. Transportatorii de persoane, controlați de polițiști

Joi, 26 mai a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sunt angrenați în cadrul unei ample acțiuni, derulată de Poliția Română la nivel național.

Acțiunea are ca scop verificarea legalității efectuării transportului de persoane. De asemenea, polițiștii verifică în cadrul acțiunii și modul în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea nr. 55/2020, în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto prudență maximă pe șosele și un comportament responsabil la volan.

Reamintim faptul că, portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise aglomerate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri