Final de stagiune cu violoncelistul Răzvan Suma, la Oradea

Foto: revistatango.ro

Filarmonica orădeană va organiza joi, 30 iulie, de la ora 19.30, în curtea Episcopiei Româno-Catolice de Oradea, ultimul concert al acestei stagiuni.

La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Romeo Rîmbu, iar programul cuprinde Concert nr. 1 pentru violoncel și orchestră în Do major şi Simfonia nr. 85 „Regina” în Si bemol major de J. Haydn.

Solistul serii este violoncelistul Răzvan Suma, unul dintre cei mai activi muzicieni români, cu un repertoriu cuprinzător, realizat în sute de recitaluri şi concerte susţinute în întreaga lume. El face parte din cvartetul de violoncele „Cellissimo”, este solist concertist al Orchestrelor şi Corurilor Radio, a realizat o serie de înregistrări speciale, inclusiv pentru Fonoteca de Aur a Societăţii Române de Radiodifuziune

„Evenimentul de joi va fi organizat, cu respectarea măsurilor și regulilor precizate pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID 19”, transmit organizatorii.

La fel ca până acum, prioritate au abonaţii, care îşi pot ocupa locurile până la 19.20, după care, în limita locurilor rămase disponibile, se vor vinde bilete la un preț de 20 de lei.

Distribuie informația
Alte știri