Finala Eurovision 2022. WRS, reprezentantul României, va urca pe scenă

Foto: stirileprotv.ro

25 de ţări se luptă în această seară în finala Eurovision pentru trofeu. La casele de pariuri și în topurile fanilor, trei dintre acestea sunt favorite. În acest an, Spania, Ucraina și Polonia au câștigat inimile fanilor competiţiei. Însă doar una singură va câștiga și va organiza concursul anul viitor.  

Anul acesta, concursul Eurovision este intens promovat pe rețelele de socializare, unde melodia României este în topul celor mai vizualizate. Câștigătorul Eurovision 2022 se decide în această seară. Competiția poate fi văzută la TVR1 și TVR Internațional.

WRS, reprezentantul României, va intra de pe poziția a doua în marea finală,  în direct la TVR 1 și TVR Internaţional, începând cu ora 22.00.

România va intra în Marea Finală în a doua parte a show-ului, de pe poziţia cu numărul 2.

Publicul din toate țările participante la Eurovision (cu excepția României) poate vota #2 pentru reprezentantul nostru de maxim 20 de ori de pe același număr de telefon (lista, anexată).

Punctajele cumulate – acordate de juriu și de telespectatorii din țară -, vor fi dezvăluite în ordine alfabetică de reprezentanţii celor 40 de ţări înscrise la actuala ediţie a Eurovision.

Distribuie informația
Alte știri