Fiorosul Sandu Lungu e arma secreta a baschetbalistilor orădeni pentru finala Ligii. „Muntele Bihorului a fost la antrenamentele CSM”

Colosul Sandu Lungu (150 kg) este arma secretă a baschetbaliștilor de la CSM Oradea în marea finală a campionatului de baschet. Fiorosul luptător de MMA i-a pregătit ca pe o trupă de comando pe orădeni pentru războiul decisiv cu BC Mureș (joi, ora 19.00, Sala Antonio Alexe). Rareș Pașca și căpitanul William Franklin (cel mai bun pasator din campionat — 246 reușite) i-au fost elevi la sala de MMA.

După primele patru meciuri ale finalei scorul este egal 2-2, iar CSM Oradea poate întrerupe mâine hegemonia Ploieștiului (campioana ultimelor patru ediții) și să câștige primul titlu din istoria clubului.

‘Muntele Bihorului’ i-a încurajat pe orădeni și la antrenamentele de baschet. S-a băgat chiar și la joc și a făcut show total sub panou.

Un expert în lupta la sol, Sandu Lungu și-a umflat mușchii în aer de această dată.

Baschetbaliștii și-au dat seama că mai bine îl sar decât să îl ocolească. La final, Sandu Lungu și-a luat revanșa și i-a dărâmat ca pe popice pe adversari într-un slam-dunk de senzație. Americanul Sean Barnette și Andrei Mandache l-ar coopta oricând în echipa ca pivot.

Sandu Lungu este capul de afiș al celui mai important eveniment de MMA din această vară. Românii se bat cu englezii pe 6 iunie la Circul Globus în gala RXF 23 — ‘Ziua Judecății’. ‘Muntele Bihorului’ anunța însă că nu va fi deloc gentleman cu adversarul său în cușcă. Bilete costa între 30 și 350 lei.

Distribuie informația
Alte știri