Firea îi răspunde lui Bolojan: „Să nu-și consume timpul, dandu-mi mie lecții, primarii care gestionează 4 intersecții”

Primarul general al Capitalei a reacționat pe Facebook după ce Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, a vorbit intr-un interviu despre situaţia traficului din Bucureşti. „Nu este suficient ca tot felul de ministri incompetenti si semidocti isi fac publicitate prin atacuri la adresa mea, acum au programat la interviuri si primari PNL din tara„, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

E un progres, totusi! Pana acum, imi dadeau lectii primari care au condus localitati cu 25 000 suflete, acum unii intre 70 si 120 000 cetateni. Cat doua-trei cartiere dintr-un sector al Capitalei, ei gestionand 4 intersectii principale, fata de peste 450 in Bucuresti! Primari cu 4-5 mandate in spate, care au avut timp si fonduri de la guvern sa dezvolte comunitatile lor! Bravo lor! Dar care, si dupa atatia ani, au in continuare probleme – administratia e grea si pentru ei -, atat in domeniul traficului sufocant, al poluarii, al investitiilor in scoli, policlinici, spatii verzi, locuri de joaca etc.

Cu o zugraveala in centru, fara consolidare, cu cateva autobuze noi, nu 400 ca in Bucuresti, cu grave probleme sociale in oras, suspiciuni de coruptie a unor subordonati favoriti, proiecte minore pe fonduri UE, comparativ cu ce am obtinut eu si echipa mea – proiecte de aproape 1 miliard de euro -, nu cred ca ar fi normal ca acei primari PNL la care ma refer sa-si consume timpul pe la Bucuresti, dandu-mi mie lectii!

Ar fi fost cu-adevarat utili daca ar fi facut-o pe profesorii in administratie fata de colegii lor de la PNL, care au zero rezultate in Bucuresti pentru cetateni. Dar…”Unde domina aroganta, invidia si minciuna pierde modestia, bunatatea si, mai ales, adevarul”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Statuia lui IC Bratianu de la Universitate. Simbolul neputintei PNL de a construi ceva in Bucuresti. Dovada ca, desi se…

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 21 ianuarie 2020
Alte știri