Firma care a construit Podul Centenarului va realiza și Pasajul pe sub B-dul Magheru

În această săptămână a fost încheiat contractul pentru soluția inovativă – Pasajul pe sub B-dul Magheru care va face legătura între Aleea Ștrandului și Parcul Traian și extinderea Podului Dacia la 6 benzi. Valoarea estimată a contractului a fost de 18,5 milioane de lei fără TVA, iar valoarea contractului încheiat cu firma câștigătoare a fost 14,5 milioane de lei fără TVA, spune viceprimarul Florin Birta.

Firma câștigătoarea este aceeași care a realizat și Podul Centenarului, termenul pentru proiectare și obținerea autorizațiilor de construcție fiind de 3 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Urmează ca în jurul datei de 1 mai 2019 să înceapă efectiv lucrările, care vor dura aproximativ 12 luni.

În ceea ce privește proiectul Bulevardul Nufărul – Cantemir se lucrează acum la proiectare, urmând ca apoi să înceapă procedura licitației pentru execuție, iar undeva în vară, respectiv lunile iunie –iulie să înceapă efectiv lucrările, săptămâna viitoare urmând să demareze și licitația pentru cele două pasaje din centrul civic, mai spune Birta.


Distribuie informația

Alte știri