Firma oradeana TRAMECO trebuie sa repare in 5 zile drumul spre Sarmizegetusa, distrus de o viitura. Soseaua fusese inaugurata in primavara

Drumul spre Sarmizegetusa Regia a fost rupt de ape în mai multe locuri, in urma unor viituri extrem de puternice si a fost inchis circulatiei auto.

”O comisie a Consiliului Judeţean Hunedoara, condusă de vicepreşedintele Mircea Bobora, s-a deplasat, luni, la faţa locului şi s-a decis oprirea circulaţiei auto pe ultima porţiune de drum de 4 km, situată pe Valea Albă. De asemenea, s-a dispus efectuarea lucrărilor de reparaţii pe sectoarele de drum afectate, în următoarele 5 zile, de către firma TRAMECO S.A. Oradea, cea care are contract de întreţinere şi reparaţii a drumurilor judeţene pe zona Orăştie”, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean Hunedoara.

Şoseaua care face legătura cu Sarmizegetusa Regia a fost dată în folosinţă de Consiliul Judeţean Hunedoara în primăvara acestui an, fiind construită pe un proiect finanţat din fonduri de la UE, prin Programul Operaţional Regional 2013.

drum-sarmizegetusa-viitura-2

foto:adevarul.ro

Distribuie informația
Alte știri