Firmele din Bihor pot aplica online pentru granturile de 1 miliard de euro. Platforma este funcțională! Comunicat

Oamenii de afaceri din Bihor și din întreaga țară își pot înregistra firmele în platforma online deschisă de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri în vederea accesării de fonduri europene nerambursabile. Platforma a fost deschisă în baza Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 130/2020 și oferă posibilitatea IMM-urilor da a obține finanțare pentru dezvoltarea lor. Aplicația prin care se pot obține banii europeni este următoarea: http://granturi.imm.gov.ro.

Cele trei scheme de sprijin din fonduri externe nerambursabile reprezintă: 1. Microgranturi (de 2000 de euro) pentru microîntreprinderi sub formă de sumă forfetară; 2. Granturi pentru capital de lucru (până la 150.000 de euro) acordate beneficiarilor sub formă de sumă forfetară și în procent din cifra de afaceri și 3. Granturi pentru investiții (până la 200.000 de euro) acordate în baza evaluării proiectului de investiții depus.

Cei care vor să-și finanțeze afacerile cu aceste fonduri au la dispoziție pe site-ul Ministerului Economiei și pașii pe care trebuie să-i facă, respectiv: ghidul de preînregistrare a firmelor: https://rb.gy/0mqljp, implementare măsura 1: https://rb.gy/wakwdx, implementare măsura 2:  https://rb.gy/k9ygzb, implementare măsura 3: https://rb.gy/cqq3gb.

Guvernul PNL a demarat, în ultima perioadă, o serie de programe bazate pe finanțare europeană cu scopul de a sprijini firmele private și companiile de stat în această perioadă destul de dificilă economic.  De asemenea, pentru dezvoltarea economiei, a infrastructurii și tuturor rețelelor de alimentare cu energie a populației, România are la dispoziție  80 de miliarde de euro, ce sunt alocați de Uniunea Europeană țării noastre.

Florica Cherecheș

Deputat PNL de Bihor

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri