Firmele mijlocii revin la Fiscul bihorean

De la 1 noiembrie, competenta de administrare fiscala a persoanelor juridice-contribuabili mijlocii cu sediul social in jud. Bihor revine AJFP Bihor. Astfel, AJFP Bihor, prin structurile sale din Oradea, a preluat de la ACM Cluj 495 de societati ce au sediul social in jud.Bihor.

De la aceasi data, acesti contribuabili vor plati obligatiile fiscale in conturile de venituri ale bugetului general consolidat deschise la Trezoreria Oradea.

Pentru problematici legate de eliberarea certificatului de atestare fiscala, depunerea cererilor de esalonare la plata obligatiilor fiscale restante, stadiul masurilor de executare silita, depunerea cererilor de atestare a impozitului platit de un nerezident in Romania si altele asemenea, societatile-contribuabili mijlocii se vor adresa compartimentelor de specialitate din cadrul AJFP Bihor, sediul din Oradea, str.Dimitrie Cantemir nr.2B.

Solicitarile primite de ANAF de la contribuabili mijlocii prin intermediul formularului de contact de pe site-ul ANAF sunt redirectionate automat catre AJFP Bihor.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri