FITO cu spectacol-lectură și ultima piesă in secțiunea concurs – Festivalul de Teatru Scurt

Sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 15:00, publicul e invitt la spectacolul-lectură „SUB-SOUL”, text și regie de Crista Bilciu, în care protagoniști vor fi actorii Petre Ghimbășan și Emil Sauciuc. Textul este câștigătorul „Concursului de creație dramatică dedicat piesei scurte”, ediția 2017, concurs care face parte din Festivalul de Teatru Scurt.

De la ora 17:00, la Sala Florica Ungur, Teatrul Național Târgu Mureș – Compania „Liviu Rebreanu” ne invită să vizionăm piesa care l-a consacrat pe David Mamet, pusă în scenă de regizorul Theodor-Cristian Popescu: „Capu’ de bizon”. Spectacolul face parte din secțiune concurs-Festivalul de Teatru Scurt și se joacă cu casa închisă.

De la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului, ne vom reîntâlni cu câțiva dintre actorii Teatrului Municipal Baia Mare, care ne propun un spectacol zguduitor: „Dragă doamnă profesoară”, de Ludmila Razumovskaya, regia Andrei Măjeri. Cu „Dragă doamnă profesoară” se încheie șirul spectacolelor care fac parte din secțiunea concurs – Festivalul de Teatru Scurt.

De la ora 21:30, pe scena mobilă în Piața Regele Ferdinand I, Teatrul de Stat Constanța propune un spectacol interactiv și muzical, construit din cinci piese ale lui Aristofan, supranumit „părintele comediei” sau „prinţul comediei antice”: „Eutopia”, regia Yannis Margaritis.

Distribuie informația
Alte știri