Flagrant: Captura uriasa de droguri la Vama Bors

Procurorii DIICOT –Bistriţa – Năsăud au prins, ieri, în flagrant a 3 barbati în Punctul de trecere al frontierei Bors, imediat după ce acestia au trecut frontiera din Ungaria, introducând in tara cantitatea de 17,6 kg cannabis și 354 grame cocaină, droguri ascunse în interiorul autoturismului cu care se deplasau.

Cele 3 persoane sunt suspectate de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat , trafic de droguri de risc şi importul ori exportul de droguri de risc și de mare risc, fără drept.

La aceeași dată, procurorii au efectuat, în aceeași cauză penală, 10 percheziții domiciliare la locuința a 4 suspecți și a altor persoane implicate în săvârșirea de infracțiuni de trafic de droguri.
Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare, la locuințele în cauză au fost descoperite alte cantități de droguri de risc – canabis și mare risc – cocaină, care au fost ridicate în vederea cercetărilor.

De asemenea, au fost descoperite și indisponibilizate în vederea cercetărilor sume de bani, bijuterii, aparatură electronică despre care există date că au fost folosite la săvârșirea infracțiunilor sau provin din săvârșirea acestora precum și 3 autoturisme bănuite că ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor.

Cei trei inculpati prinși în flagrant, precum și un al patrulea inculpat, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați î judecătorului cu propunerea de arestare preventivă.

Distribuie informația
Alte știri