Flashmob la Satu Mare pentru susținerea actorilor orădeni.VIDEO

foto: Bajnai Botond

Actorii Teatrului de Nord din Satu Mare au organiza, vineri, 21 mai, un flashmob pentru susţinerea artiştilor din Oradea.

Probabil cunoașteți sau ați auzit în ultimele zile despre situația celor 3 instituții de cultură din Oradea, unde se propune comasarea Filarmonicii de Stat din Oradea, cu Teatrul Regina Maria și Szigligeti Sinhaz, precum și suspendarea contractelor de muncă pe perioadă nedeterminată ale tuturor artiștilor, propunere ce ar urma să intre la vot, în plen, la finalul acestei luni.

Vestea a siderat artiști din toate colțurile țării, care s-au arătat indignați de lipsa de considerație față de factorul uman implicat în această restructurare, dar și de impactul pe care o astfel de decizie îl va avea asupra calității repertoriului.Prin urmare, și noi la rândul nostru, am decis să susținem artiștii orădeni, împreună cu alte instituții de cultură din țară, care vor organiza flashmob-uri în același interval orar.

Flashmob-ul din această seară de la Satu Mare a avut loc în fața Teatrului de Nord și a fost organizat de trupele Mihai Raicu și Harag György.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri