Flavius Bunoiu: Am descoperit o multime de oameni “faini” care fac lucrurile sa se intample…

De cand am pornit proiectul Statiei de bucurie din Parhida am descoperit o multime de oameni “faini”. Sau, mai bine zis, ei m-au gasit pe mine. Oameni care fac lucrurile sa se intample pentru ca sunt determinati sa traiasca si pentru ceilalti si sa investeasca in viitor, nu doar in ziua de azi.

Miercuri, 15 iulie, am petrecut o jumatate de zi pentru a incarca, descarca si livra o donatie de 30 de seturi de banci scolare la noul liceu profesional din Sanmartin. Saptamana viitoare, voi transporta alte 30 de seturi care vor dota o sala de clasa din Varciorog. Bancile sunt o donatie pe care am primit-o de la un om de bine, eu doar le-am gasit un rost si m-am asigurat ca ajung acolo unde este nevoie de ele.

Daca vrei sa dai si tu o mana de ajutor la Statia copiilor din Parhida, iata aici mai multe informatii (https://www.bunoiu.ro/statie-de-bucurie/). Daca ai alte idei, le astept si pe acelea. Poate nu contribui la statie dar nu stii ce sa faci cu niste lucruri care ar putea fi de folos intr-o scoala, intr-o biblioteca sau, de ce nu, la Casa Cultură în Mișcare.

Flavius Bunoiu

Distribuie informația
Alte știri