Florian Bodog cere lamuriri despre heliportul Spitalului Judetean. Investitia de 1,4 milioane de lei n-a fost folosita nici macar o data

„Având în vedere că după mai bine de opt luni de zile, heliportul Spitalului Județean din Oradea stă nefolosit pentru că îi lipsește autorizația din partea Autorității Aeronautice Române, am adresat o întrebare conducerii acestei instituții pentru a afla de ce nu a acordat până acum această autorizație și când o va face, astfel încât heliportul să devină unul funcțional”, a scris pe facebook parlamentarul PSD.

Heliportul construit pe acoperisul Sitalul Clinic de Urgenta din Oradea a fost inaugurat in 17 octombrie 2015. Investiția de peste 1,4 milioane lei a fost asigurată printr-un proiect al Fundaţiei ”Rompetrol” și alocări bugetare de la Ministerul Sănătăţii.

„Din păcate, după mai bine de opt luni de zile, fără a se ști din vina cui, platforma este nefolosită, lipsindu-i autorizația din partea Autorității Aeronautice Civile Române”, spune senatorul Florian Bodog. Parlamentarul vrea sa afle care este orizontul de timp, în care această autorizație va putea fi acordată, astfel încât heliportul din Oradea să devină funcțional.

foto : https://florianbodog.wordpress.com

heliport

Distribuie informația
Alte știri