Florian Bodog: Cred că legea salarizării unitare va rezolva problemele personalului din sistemul sanitar

Legea salarizării unitare va rezolva toate problemele privind veniturile personalului medical din sistemul sanitar. E declaratia facuta de ministrul de resort, Florian Bodog.

„Absolut orice lege, indiferent dacă ea este bună sau mai puțin bună, indiferent dacă aduce beneficii sau constrângeri, este discutată și este bine că este discutată în spațiul public. Din punct de vedere al personalului medical, eu cred că va aduce un plus valoare datorită faptului că facem ce am promis în programul de guvernare, facem ceea ce am promis în campanie, și anume, încercăm să ținem medicii în România. Salarizarea prevăzută în programul de guvernare al PSD este o salarizare corectă pentru medici. (…) Legea salarizării unitare, eu cred din tot sufletul și sunt încrezător că va rezolva toate problemele din sistem”, a afirmat pentru agerpres.ro, demnitarul.

Potrivit acestuia, în urma aplicării legii respective vor fi salarii care se vor dubla sau chiar tripla. Florian Bodog a spus că salariile vor fi încasate mărite începând cu ianuarie 2018.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri