Florian Bodog: România are cele mai multe decese de COVID-19 din regiune

Cu un total de 92 de cazuri de deces înregistrate până miercuri, România a ajuns să ocupe primul loc în Europa Centrală și de Est în ceea ce privește mortalitatea cauzată de COVID-19!

Din păcate, este o realitate sumbră, rezultatul dramatic al pandemiei, dar și al incapacității și superficialității Guvernului PNL! , susține senatorul PSD, Florian Bodog.

Fostul ministru al sănătății a scris pe Facebook că mult timp, liderii PNL, în frunte cu Iohannis și Orban, au bagatelizat pericolul (să nu uităm că în urmă cu 2 săptămâni, PNL voia să declanșeze alegeri anticipate) și au crezut că pot păcăli la nesfârșit populația, aplicând tactica ’’teste puține = îmbolnăviri puține’’.

Acum, Iohannis și Orban se gândesc doar la propria lor imagine și nu vor să-și asume răspunderea pentru numărul mare de infecții și decese. Ei le cer românilor să respecte regulile, în timp ce Guvernul PNL nu respectă două reguli esențiale: 1. să protejeze medicii și personalul medical; 2. să testeze masiv populația! Dacă pe noi cei din Opoziție nu vor să ne asculte, ar putea măcar să urmeze exemplul Germaniei, unde săptămânal se efectuează peste 500.000 de teste!!!

Distribuie informația
Alte știri