Florica Cherecheş a fost aleasă preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale

La Congresul Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) de la Palatul Parlamentului au participat aproximativ 1.200 de femei liberale. Florica Cherecheş a obţinut 692 de voturi, iar contracandidata ei, Cristina Trăilă, 485 de voturi. Au fost înregistrate 39 de voturi nule.

Deputatul PNL Florica Cherecheş a spus că va fi un exemplu de implicare pentru toate femeile care doresc să fie active în politica românească.

„Sunt o femeie obişnuita din Oradea, sunt căsătorită, am patru copii şi o viaţă plină de suişuri şi coborâşuri. (…) Mi-am început cariera ca inginer, dar apoi a trebuit să mă tot reinventez (…) Mă lupt să dezvoltăm şcolile de meserii de care România are atât de multă nevoie, mă lupt să corelăm oferta educaţională cu cererea de pe piaţa muncii ca să se poată angaja toţi absolvenţii şi să ne rămână copiii în ţară. (…) Vă promit că voi fi un exemplu de implicare pentru toate femeile care vor sa fie active în politica românească. Vă asigur că vă voi fi lider, nu şef. Voi fi un lider care crede că forţa noastră vine din unitatea noastră”, le-a spus Florica Cherecheş colegelor sale liberale.

Distribuie informația
Alte știri