Florica Cherecheş: PSD = dezastru pe toate planurile

Asistăm în aceste zile la un eşec politic al PSD care din păcate are repercusiuni extrem de grave pentru România. Instabilitate legislativă, instabilitate economică, un adevărat haos guvernamental creat de PSD care nu îşi asumă nici o vină. Acest partid a demonstrat că nu este capabil să guverneze!

Noul Premier propus de PSD pentru postul de Prim Ministru, doamna Viorica Dăncilă, a fost evident numită cu un singur obiectiv: să asculte cu obedienţă comenzile lui Liviu Dragnea. Doresc să reamintesc pe această cale că România nu este proprietatea personală a domnului Liviu Dragnea.

România nu mai poate continua pe acest făgaş dezastruos aliniat de PSD, care nu are iniţiative legislative pentru Educaţie, aflată într-o stare dezastruoasă, nici pentru sănătate, un domeniu subfinanţat şi plin de corupţie care devine un adevărat pericol pentru pacienţi. PSD nu are iniţiative legislative benefice pentru mediul de afaceri, şi chiar în aceste zile, mii de firme se află în pragul falimentului din cauza modificărilor legislative absurde ale Codului fiscal, care împovărează la un nivel insuportabil angajatorii şi pune mulți oameni pe drumuri, care trec astfel, de la statutul de contribuabil, la acela de asistat social. PSD are însă o adevărată obsesie pentru modificarea legilor justiţiei, modificări benefice pentru Liviu Dragnea şi apropiaţii săi.

Deşi Domnul Preşedinte Iohannis, obligat fiind de actualul context politic, a acordat încă o şansă acestui partid, mă simt obligată să repet: PSD a demonstrat că nu este capabil să guverneze această ţară. România are nevoie de stabilitate legislativă, politică şi nu în ultimul rând morală, un detaliu ignorat complet de această guvernare eşuată a PSD. România are nevoie de predictibilitate economică şi un climat favorabil atragerii de investitori, care creează locuri de muncă!

Partidul Naţional Liberal susține în continuare soluția alegerilor anticipate şi va continua lupta politică utilizând toate mijloacele legale pe care le are la dispoziţie, pentru a evita un adevărat dezastru spre care ne îndreptăm tot mai repede sub actuala conducere PSD.

Florica Cherecheş, Deputat PNL

Distribuie informația
Alte știri