Florin Chilian, în turneu de-a „PlânSuRâsul”. Vineri e la Oradea

Creatorul hitului Zece a pornit într-un turneu muzical prin țară pentru promovarea albumului PlânSuRâsul, finalizat în 2017 dar nelansat oficial. Turneul conține 14 destinații, printre care și Oradea. Florin Chilian va urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, vineri, 11 octombrie, de la ora 20:00. Ii va fi alături Aurel Mitran.

„Albumul a fost produs în 2017, acesta nefiind lansat niciodată oficial până acum. Cred că noul acestui album este, din nefericire pentru noi, povestea. Acum 50-60 de ani, în America a foat creeată moda singurătăților. Acum stand up-ul a ajuns și la noi și este cam pe val de ceva vreme. Un om singur, pe o scenă în fața câtorva zeci de alți oameni singuri în față. A dispărut povestea, în opinia mea, și asta nu are cum să fie bine. Eu rămân la povești. Plânsul, Râsul, Surâsul”, spune Florin Chilian.

Albumul cuprinde 11 piese: „Cer am fost”, „Nevasta mea”, „Valuri”, „Imnul de stat”, „Căderea din Rai”, „Un arici pe-un câmp de maci”, „Dor”, „Nu mai beau”, „Tot ce sînt eu”, „Ceapa vieții mele”, „Dragostea mea”.

Distribuie informația
Alte știri