Florin Cîţu: „Începem o campanie bazată pe emoţie. Fiecare român nevaccinat trebuie să se gândească la ce îi lipseşte”

Premierul Florin Cîţu a anunţat lansarea unei campanii de promovare a vaccinării. A explicat faptul că aceste clipuri de promovare vor prezenta ce le lipseşte oamenilor din diferite categorii: şcolari, bunici, turişti, tineri festivalieri etc.

„Am stiut ca o sa vina si acest moment, momentul in care va trebui sa convingem populatia ca doar vaccinandu-se putem scapa de pandemie.

Si sunt mai multe motive, unul din ele fiind informarea. Asa ca incepem astazi o campanie bazata pe emotie. Fiecare roman care nu s-a vaccinat ar trebui sa se gandeasca la ce ii lipseste, de ce ii este dor. Parintii ar trebui sa se gandeasca la cat de greu a fost anul trecut si pentru ei si pentru copii. Daca vreti sa mergeti sa va vedeti parintii mai des, sa calatoriti, solutia este sa va vaccinati. Toti vrem sa ne intoarcem la normalitate.

Aceasta campanie are ca tema „impreuna invingem pandemia”. Azi introducem o componenta noua: ce contine vaccinul? Vorbim de ce inseamna pentru noi, nu vorbim de componenta chimica. Incercam sa aflam de la dumneavoastra ce va lipseste, pentru ca asta se vrea, revenirea la normalitate. Daca acesta este obiectivul, trebuie sa ne vaccinam. Doar impreuna putem invinge aceasta pandemie.

Aceasta campanie a fost facuta fara costuri si vor fi difuzate gratis, fiind de interes public.

Distribuie informația
Alte știri