Florin Piersic implineste 83 de ani. Cum arată orădeanca ce i-a fost soție marelui actor. Foto

Astăzi este sărbătoare în familia lui Florin Piersic! Marele actor împlinește onorabila vârstă de 83 de ani, iar seara trecută el a fost omagiat de sute de clujeni.

In tinerete, Florin Piersic a fost legat si de orasul Oradea, fiind casatorit pana in 1985 cu frumoasa actrita Anna Szeles, nascuta in municipiul de pe Crisul Repede.

In 2008, actorul a primit si titlul de cetatean de onoare al municipiului Oradea .

„Acordarea titlului de “Cetăţean de Onoare al municipiului Oradea” domnului Florin Piersic reprezintă o recunoaştere a întregii sale activităţi artistice din domeniul teatrului şi cinematografiei pentru superba poveste din tinerţe ce l-a legat pe marele Maestru de Oradea, relaţie care a mărturisit-o întotdeauna cu tandreţe şi gingăşie, evocând oameni şi locuri din Oradea; dar şi pentru modelul care nu
încape în nici un tipar, pe care ni-l oferă, fiind un personaj momorabil cât şi pentru recunoaşterea aportului deosebit a unei personalităţi care prin activitatea sa de o jumătate de veac a înnobilat scenele teatrelor din întreaga ţară”, se arata in hotararea Consiliului Local Oradea.

sf: okmagazine.ro

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri