Fonduri europene pentru mici afaceri creative. Bihorenii se pot înscrie pe e-mail

Persoanele din cele 6 județe ale Regiunii de Nord-Vest a țării vor putea să obțină fonduri europene nerambursabile de câte 160.000 de lei (circa 34.000 euro) pentru a-și deschide mici afaceri în domenii creative, printr-un nou proiect european lansat marți, în cadrul liniei de finanțare România Start Up Plus.

Cei interesați să devină antreprenori se pot înscrie pe e-mail, la adresa office@smeprojects.ro , au anunțat organizatorii. În circa două săptămâni proiectul va avea și un website unde se vor putea face, de asemenea, înscrieri, au mai spus aceștia. În total, în acest proiect, vor fi incluse 600 de persoane, care vor beneficia de cursuri și îndrumare în domeniul antreprenoriatului și în realizarea de planuri de afaceri.

În final, granturile de maximum 160.000 de lei fiecare vor fi acordate unui număr de 75 de firme nou-create, în baza unui concurs de planuri-de afaceri, pe următoarele domenii: publicitate, arhitectura, arta, mestesuguri, design, moda, film, muzica, artele scenei, editare (publishing), cercetare -dezvoltare, software, jocuri si jucarii, TV & radio, jocuri video.

Distribuie informația
Alte știri