Formaţia Celelalte Cuvinte din Oradea a lansat noul single ”Nesupus”

Distribuie pentru prietenii tăi:

Formaţia Celelalte Cuvinte a lansat vineri o nouă melodie, „Nesupus„, de pe viitorul album de studio „Clepsidra fără nisip”, despre care vocalistul şi chitaristul trupei, Călin Pop, spune că evidenţiază „spiritul liber”, al trupei.

„Piesa aceasta arată, în contextul sensului titlului albumului ‘Clepsidra fără nisip’, ‘spiritul liber, luptător’ al trupei, indiferent de greutăţile care se ivesc. Are legătură cu toate, nu neapărat cu pandemia, dar poate fi şi asta o explicaţie. Nu ne lăsăm. Indiferent de probleme, suntem nesupuşi”, spune Călin Pop.

„Suntem foarte bucuroşi că reuşim să aducem treptat la lumină cel de-al unsprezecelea album din istoria formaţiei. Nu a fost şi nici nu e uşor, oricine orice ar spune. De asemenea, apariţia în trupă, deja de un an, a unei chitare-pereche iscusite, cum este cea a lui Marius Pop, ne-a adus un plus de motivaţie şi determinare pe toate planurile. ‘Clepsidra fără nisip’ este piesa care dă sugestiv numele albumului, cu sensul de a păstra viu spiritul trupei. ‘Aproape cerul’ este varianta scurtă a piesei (care va apărea ulterior şi în varianta lungă) realizată ca editare, mix şi master de către Marius Pop, cu viziunea lui de producer muzical”, declara Călin Pop, la momentul lansării.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri