Fost ministru al Finantelor, in premiera la Oradea, in calitate de vicepresedinte Pro Romania

Ioana Petrescu, vicepresedinte Pro Romania, s-a aflat luni, 22 iulie, la Oradea pentru intalniri cu activul de partid dar si cu oameni de afaceri locali. Si asta pentru a cunoaste problemele cu care acestia din urma se confrunta, in vederea formularii unor initiative legislative.

In opinia Ioanei Petrescu, impozitarea progresiva a pensiilor ar crea situaţii de inechitate, fiind nefezabila dar si discriminatorie. Fostul ministru a criticat si lipsa de predictibilitatea fiscala a actualului guvern, cu nenumaratele modificari legislative dar si cu o OUG 114 dezastroasa, care a bulversat mediul de afaceri.

Ioana Petrescu a avut programata si o intalnire cu activul de partid, fiind in premiera la Oradea ca si vicepresedinte Pro Romania. Coordonatorul filialei bihorene, Octavian Bara spune ca organizatia creste constant si ca au fost deschise sedii de partid la Salonta, Marghita, Beius iar la inceput de august si la Alesd. El mai adauga ca a initiat o campanie pentru a aduce in partid oameni competenti, profesionisti pe domeniul lor de activitate.

Distribuie informația
Alte știri