Fost vicepreședinte al Consiliului Județean, acuzat că a agresat sexual mai multe fete, ajuns după gratii

Foto: ziarulincomod.ro

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean și profesor de fizică la o școala din Zimnicea a ajuns după gratii, după ce ar fi agresat sexual trei eleve de gimnaziu.

Copilele, care au făcut mărturii șocante în fața anchetatorilor, susțin că individul a avut un comportament inadecvat și totul se întâmpla chiar în timpul orelor de curs. Bărbatul le atingea într-un mod nepotrivit, iar elevele ajunseseră să refuze să mai meargă la școala din cauza lui.

Agresiunile au avut loc anul acesta într-o şcoală din Zimnicea, chiar sub ochii celorlalți elevi, acolo unde fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, Cornel Bleajă, era profesor de fizică.

În urma acestui scandal, fostul vicepreşedinte al Consiliului Județean Teleorman, și-a dat demisia de la catedră. El riscă să stea până la 10 ani după gratii, pentru agresiune sexuală.

„În urma apariţiei unor informaţii în mediul online privind faptul că un cadru didactic de la o unitate de învăţământ din oraşul Zimnicea ar fi exercitat unele „apropieri nefireşti” faţă de anumite eleve cu ocazia cursurilor desfăşurate în incinta unităţii şcolare, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: în baza aspectelor semnalate în spaţiul public, la data de 04.11.2022, în urma verificărilor efectuate de poliţişti la unitatea respectivă de învăţământ, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală”, a transmis, ieri, IPJ Teleorman.

În urma anchetei autorităților, PSD Teleorman a anunțat ulterior că Bleajă a fost exclus din partid.

Sursa: stirileprotv.ro

Distribuie informația
Alte știri